Igo-L RDA ile Dual Micro Coil Sarma [VIDEO]

Dual Micro Coil ve Igo-L RDA ?

   Igo-L Normalde tek hava delikli bir RDA dır ve bundan dolayı aslında Tek Coil için tasarlanmıştır ve Rezistans Coil tellerimiz kutup ve vida arasında sıkıştırılmaktadır. Bu Video'da sizlere nasıl Dual Micro Coil Sarabileceğinizi göstermek istedim. Bu Incelemede MOD olarak LPG (Le Petite Gros) Mekanik MOD kullandım ve sizlere aynı zamanda Igo-L RDA ile bir Örnek vermiş oldum.

   Dual Micro Coil Sarmak bizlere daha büyük ısı alanında düşük ohm da Buharlamamıza olanak tanır. Bu Videodaki sarımda 0.93 ohm elde ettik ve Buhar Performansı bir o kadar güzeldi her ne kadar tek hava kanalımız mevcut olsada.


Gerekli Malzemeler

- 2 adet 10 cm uzunluğunda 0,32 Kanthal A1 Tel
- 2,5 mm çapında Tornavida veya türevi
- Cımbız ve ohm ölçer

Dikkat Edilmesi Gerekenler

   Düşük ohm ve yüksek akım kullandığımızdan Pillerimizin iyi durumda ve Kaliteli olması gereklidir. Bu tarz Sarımlar sadece Elektronik Sigara ve Sarım işinde deneyimli kişilerin yapması önerilir aksi halinde kesinlikle evinizde denemeyin.

Video İçeriği

   Bu Videoda sizlere Igo-L ile nasıl Dual Micro Coil sarıldığını göstermek istedim. Sonuç olarak 0,93 ohm elde ettik ve Video sonunda sizlere LPG (Le Petite Gros) Mekanik MOD ile Buhar Performansı Testi yaptım. Bu Video 30 dk civarında olduğundan Cay veya Kahvenizi hazırlamanızı öneririm. Iyı Seyirler Dilerim.

İNSANLARA SİGARADAN KURTULMAYA YARDIMCI VE DESTEK OLUN !
Bu Yayını beğendiyseniz Çevreniz ile Paylaşmayı unutmayın !
YAYINLANACAK YENİ YAZILAR E-MAİL ADRESİNİZE GELSİN ! Mail adresiniz kesinlikle kimseyle paylaşılmayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder