Nemesis Mekanik MOD Detaylı İnceleme [VIDEO]

Nemesis Mekanik MOD

Bu Bölümde sizlere kullandığım Nemesis Mekanik MOD'u Inceleyerek Tanıtmak istiyorum. Bu Mod Elektronik Sigara Dünyasında en sevilen Mekanik Modlardan biri olarak bilinir ve sanırım en çok Klonu üretilen Cihazdır. Düşük Volt Drop ve Modüler yapısı ile Kickli Kicksiz ve ayrıca tüm Pil Boylarıyla çalışabilmektedir.

Ayarlanabilir Pinler ve çok iyi düşünülmüş Kilitlenebilir Ateşleme tuşu da şahanedir. Uzun lafın kısası Klon olsun Orijinal olsun her ikiside işini iyi yapmaktadır. Klon alırken lütfen Kalitesine ve daha önce Cihazı alan kişilerin yorumlara bakınız. Piyasada çok kötü taklitlerde olabiliyor. Cihazın Çin gibi uzak ülkelerden gelmesi Kargo süresini 2-3 haftaya çıkarırken son anda hüsrana uğrayarak Moral bozukluğu olmasın. Cihaz ile Örnek Atomizerler ve tüm Detayları Videoda bulunmaktadır.

Video İçeriği

Bu Videoda sizlere kullanmakta olduğum Nemesis Modu tüm detaylarıyla Incelemek istedim. mekanik Mod kullanmak isteyen arkadaşlara kesinlikle öneririm ve Klon kulanmak isteyenlere bu mod ortalama 30 Dolar civarında Fiyatlarda bulunuyor sadece Goggle Amcaya sormanız lazım.

---


Vapor-TR.com by Vapor-TR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder