iTaste VF RDA Damlatmalı Atomizer [VIDEO]

İTaste VF RDA by Innokin

Innokin Firmasına ait bu Damlatmalı Atomizer bu Şirketin ürettiği ilk RDA oldu. Birkaç kusuru olsada üretim kalitesi kötü sayılmaz. Yeni başlayacak olanlara veya ilk Yenilenebilir bir Damlatmalı Atomizer almak isteyenler bu RDA yu tercih edebilirler. Fiyatınında 9 - 12 Dolar arasında olması da bir tercih sebebi olabilir.



Ayarlanabilir 3 adet Hava kanalı ile bize her türlü Performans ayarını yapabilmeyi sağlaması ve bu ayarın kolay kolay kendiliğinden dönmeden ayarın bozulmaması benim ilk gözüme çarpan özelliklerindendi. 1 Adet + ve  2 adet - kutbu ile bize 1 Coil den 4 Coile kadar Sarım yayabilmemize olanak tanıyor. Kutbu üzerinde toplamda 4 delik bulunması Coil yerleştirmede kolaylık sağladığı gibi Coil pozisyonununda rahatlıkla ayarlamamızı sağlıyor. Paket içerisinde 3 adet yedek Kutup vidası ve Yedek O-Ringler (Conta) bulunuyor. Bana göre bu Atomizerin iki eksi yanı var. Birincisi Drip-Tip (Ağızlık) takılan yerin fazla uzun olması görüntüyü bozması. İkincisi ise 510 bağlantısındaki PİN'in ayarlanamaması bu bazı Modlarda bağlantı sorunu yaşatabileceğini düşünüyorum.



Bu Atomizer ile ilgili Incelemelerim

Bu RDA yı merak ediyorsanız ve Elektronik Sigara ile hiç tanışmadıysanız aşağıda verdiğim Konu Linklerinden tarafımca hazırlanan İTaste VF RDA ile ilgili Videoları izleyebilirsiniz.

Sub Ohm 0.43 Dual Paralel Coil Yapımı [VIDEO]

Video İçeriği

Bu Videoda sizlere kullanmakta olduğum INNOKIN Firmasına Ait iTaste VF Damlatmalı RDA yı kısaca Tanıtmak istedim. Paket içeriği ve tüm detayları bu bölümde bulabilirsiniz. Sorunuz olacak olursa aşağıda Yorum kısmına bunu yazmayı unutmayın.

İNSANLARA SİGARADAN KURTULMAYA YARDIMCI VE DESTEK OLUN !
Bu Yayını beğendiyseniz Çevreniz ile Paylaşmayı unutmayın !
YAYINLANACAK YENİ YAZILAR E-MAİL ADRESİNİZE GELSİN ! Mail adresiniz kesinlikle kimseyle paylaşılmayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder