Japon Pamuğu ile Kayfun V4 ile Micro Coil [VIDEO]

Japon Pamuğu(Muji) ve Kayfun V4

Japon Pamuğu ile Micro Coil Sarım Tekniği olan bu bölümde SvöeMesto Firmasına ait Kayfun V4 RTA Atomizerini kullandım. Micro Coil yapmak isteyenler veJapon Pamuğu ve türevi kullanmak isteyenler bu bölümde hem Metinsel hem de Görsel olarak bunu Öğrenebilirler. Elektronik Sigara kullanmanın daha zahmetli olduğunu bu Videoda daha iyi anlayacaksınız.


Aşağıda yayınladığım ve tarafımca hazırlanan Videoda Detaylı bir şekilde Nasıl Japon Pamuğu kullanarak Yenilenebilir Atomizerimizi saracağımızı Öğreneceğiz. Aynı zamanda bu Video Kayfun V4 almak isteyenler içinde bir tanıtım olabilir. Sizlere Videoyu izlemeden kullanacağımız malzemelemeri kısacak listelemek istedim.

İlginiz Çekebilecek Diğer Konular


Gerekli Malzemeler

- 0,32 mm Kanthal A1 rezistans Teli
- Makas
- Küçük uçlu Tornavida
- Cımbız

Dikkat Edilmesi Gerekenler

Sarım esnasında yanlışlıkla Ateşlemeyi önlemek için kesinlikle çalışma esnasında Atomizerimizi MOD üzerinde takılı tutmayalım. Ateşleme denemesi yapmadan önce kısa devre olup olmadığını kontrol edelim. İlk Ateşleme ve Kontrol aşamasında Rezistans Telimiz yüksek sıcaklıklara ulşatığı için ellerimizi uzak tutalım aksi halde biryerlerimiz yakabiliriz.

Video İçeriği

Bu Videoda sizlere elimde bulunan Orjinal Kayfun V4 RTA Atomizerim üzerinde nasıl Japon Pamuğu ile Micro Coil Sarıldığını göztermek istedim. Videomuz biraz uzun olduğundan Çay veya Kahve hazırlamayı unutmayın.

İNSANLARA SİGARADAN KURTULMAYA YARDIMCI VE DESTEK OLUN !
Bu Yayını beğendiyseniz Çevreniz ile Paylaşmayı unutmayın !
YAYINLANACAK YENİ YAZILAR E-MAİL ADRESİNİZE GELSİN ! Mail adresiniz kesinlikle kimseyle paylaşılmayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder