Smoke Hunter Yerli Likit Testi [VIDEO]

Yerli Üretim Smoke Hunter Likitleri,

Türkiyede üretilen bu Likit serisinin 2 farklı Aromalı ürününü tr-elektroniksigara.com üzerinden Sipariş vermiştim. Birkaç gün sonra elime geçen Paketin içeriğini ve Likitleri ayrı ayrı deneyerek sizlerle bir VIDEO INCELEMESI ile Paylaşmak istedim. Ben daha öncede kullanmış olduğum "Invisible (Karışık Meyve) ve Banana Cream (Kremalı Muz)" Elektronik Sigara Likitlerini aldım. Likitlerimiz Max VG (VG Ağırlıklı) olup Bol Buhar performansı için en uygun Karışımdır.
VG Ağırlıklı olması sebebi ile koyu bir kıvama sahiptir ve bundan dolayı doğru ayarlanmadığı taktirde Likit beslemesinde sorun yaratabilir. Bu sadece RTA (Rebuildible Tank Atomizer) Yenilenebilir Tanklı Atomizerde olabilir ancak RDA (Rebuildible Dripping Atomizer) Damlatmalı Atomizerde kullanımı hiçbir sorun yaratmamaktadır.


Önemli Bilgiler,

   Likitler genellikle Yeni üretildiğinde ve Tazı olduklarında Aroması tam oluşmamış olabiliyor ve bundan dolayı hoşumuza gidemeye biliyor. Likitin Demlenmesi denilen Likiti ışık görmeyen bir yerde 1-2 hafta bekleterek ve arada kapağını açıp taze hava girmesini sağlayıp çalkalayarak Demleyebiliriz. Bu şekilde Likiti bir süre sonra tekrar denediğiniz taktirde çok daha farklı gelecektir.
   Likitimiz kaç MG Nikotinli olursa olsun, 0 MG hariç kesinlikle derimiz ile temas etmemelidir. Bunun sebebi Nikotinin hızlıca derimizden emilip Kan dolaşımına karışabilmesidir. 

Video Incelemesi İçeriği,

   Bu Video da sizlere Hediyelerle gelen Paket içeriğini, Paketleme şeklini ve Likitleri tanıtacam. Ayrıca birkaç kısa bilgi aktararak her seferinde sıfır bir Sarım ile Mekanik Mod (Elektronik Sigara) Likitlerimizi deneyerek hem Buhar Performansını görsel olarak aktarmış olacağım ve Aroması hallında birkaç bilgi verecem.
   Kullanılan Sistemim: Nemesis Mekanik Mod, İtaste VF RDA, Tam dolu 18650 Efest Mor Pil ve 0,32 mm Kanthal A1 Resistans Teli ile Micro Coil Sarılmış Atomizer son olarak Likit beslemesi için Japon Pamuğu olarakta anılan MUJİ Pamuğu (Muji Cotton) kullandım.

İNSANLARA SİGARADAN KURTULMAYA YARDIMCI VE DESTEK OLUN !
Bu Yayını beğendiyseniz Çevreniz ile Paylaşmayı unutmayın !
YAYINLANACAK YENİ YAZILAR E-MAİL ADRESİNİZE GELSİN ! Mail adresiniz kesinlikle kimseyle paylaşılmayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder