Sub Ohm 0.43 Dual Paralel Coil Yapımı [VIDEO]

0.43 Sub Ohm Dual Paralel

Yenilenebilir Atomizerlerin en büyük avantajı istediğimiz dirençte ve istediğimiz şekilde Sarım yapabilmemizdir. Farklı Dirençler farklı Aroma ve Buhar Performansı sergilemektedir. Bu Videoda sizlere Dual Paralel Coil yapını İncelemek istedim tarafımca hazırlanan Video da ise detaylı bir şekilde nasıl yapıldığını açıkadım.

Dual Paralel Coil

Bu Tarz Coil Sarımıyla yüksek Buhar ve Aroma Performansı elde edersiniz. Bunun için Elektronik Sigara setiniz MOD üzeri yüksek hava girişli RDA (Damlatmalı Atomizer) veya RTA (Tanklı Atomizer) kullanmanızı öneririm. Bunun Sebebi Yoğun Buhar elde etmek için bir okadar hava akışına ihtiyacımızın olmasıdır.

Gerekli Malzemeler

- Yüksek Hava girişi Sağlayan RDA veya RTA
- 2,4 mm çapında Tornavida veya benzeri bir araç
- 4 adet 10 cm uzunluğunda 0,32 A1 Kanthal Rezistans Teli
- Likit beslemesi için tercih ettiğiniz Pamuk türü


Dikkat Edilmesi Gerekenler

   Bu Tarz Sarımlarda yani düşük ohm tercih ettiğimizde Elektronik Sigara için üretilmiş Likitimiz 6 MG ın altına bir seviyeye sahib olmasıdır. Ben genelikle 3 MG tercih ediyorum. Yoğum Buhar çektiğimizden hem boğaz ağrısı yapabilir hem de fazla Nikotin almış oluruz.
   Düşük ohm sardığınızda kesinlikle Kısa Devre olup olmadığını kontrol etmeniz gerekir. Bunun için bir Ohm ölçerinizin olması size yardımcı olacaktır. Örnek için Ohm Tester / Direnç Ölçer [VIDEO]
   Kullanacağınız MOD düşük ohm desteklemesi gerektiği gibi Mekanik Mod kullanımında kullanacağınız Pil de bir o kadar önemlidir. 30 A ve üzeri 18650 Pil kullanmanızı tavsiye ederim.
   Bu tarz Sarımlar sadece deneyimli Elektronik Sigara kullanıcıların yapması önerilir. Bu Videoda sizlere bir Örnek Sarım gösteriyorum ancak deneyimli değilseniz kesinlikle evinizde denemeyin.

Video İçeriği

Bu Videoda sizlere Nemesis Mekanik Mod ve İtaste VF RDA ile Örnek bir Sarım göstermeye çalıştım. Tüm Gerekli Malzemeler ve Detaylar Videoda tekrardan mevcuttur.

İNSANLARA SİGARADAN KURTULMAYA YARDIMCI VE DESTEK OLUN !
Bu Yayını beğendiyseniz Çevreniz ile Paylaşmayı unutmayın !
YAYINLANACAK YENİ YAZILAR E-MAİL ADRESİNİZE GELSİN ! Mail adresiniz kesinlikle kimseyle paylaşılmayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder