Ohm Tester / Direnç Ölçer [VIDEO]

Ohm Tester - Direnç Ölçer

Direnç Ölçerler deneyimli Elektronik Sigara kullanıcılarında genellikle olmazsa olmazlardandır. Yenilenebilir Atomizer'lerin Sarılan Rezistans Tellerin direncini ölçmek için kullanılılr ve aynı zamanda Stand görevi de görmektedir. Kısa Devre kontrolü ve doğru ohm aralığında olduğunuzu kontrol etmenizi sağlar. Her ne kadar bir çok MOD kendinden Direnç / Ohm ölçebilse de yinene bulunmasını tavsiye ettiğim bir şey.

Nerede Kullanılır




VV-VW Mod'u olmayan veya Mod'larında Ohm ölçme özelliği olmayan arkadaşlar bu Cihazı bulundurmaları gerekir. Sırf Mekanik Mod kullanan Arakadaşlar zaten bulundurmaz ise çok büyük hata yapmış olurlar. Ohm / Direnç Ölçer ilk başta Atomizer'inizde Kısa devre olup olmadığını gösterir aynı zamanda kaç ohm direnç ile sardığınızı görürsünüz. Bildiğiniz gibi ohm değerimiz için zevkini ve buhar performansını etkilemektedir.

Video İçeriği


Aşağıda bulunan Videoda sizlere kısaca benim kullandığım Ohm Ölçeri tanıtmak istedim. Bu Cihazların zaten fazla bir özelliği bulunmamakta sadece farklı modelleri mevcut. USB üzerinden Şarj olan veya 2 Adet AA Kalem Pil ile çalışan modeli. Almaya karar verirseniz Kalem Pilli Modelini almanızı tavsiye ederim.

İNSANLARA SİGARADAN KURTULMAYA YARDIMCI VE DESTEK OLUN !
Bu Yayını beğendiyseniz Çevreniz ile Paylaşmayı unutmayın !
YAYINLANACAK YENİ YAZILAR E-MAİL ADRESİNİZE GELSİN ! Mail adresiniz kesinlikle kimseyle paylaşılmayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder