Vaporshark rDNA40 V2 Box MOD Inceleme [VIDEO]

   Vaporshark Şirketinin ürettiği ve içerisinde yeni nesil EVOLVE DNA40 Çipinin yer aldığı bu Box Mod tüm Dünya genelinde ve Elektronik Sigara camiasında çok sevildi. Aslında Kasa olarak herhangi bir özel tasarım barındırmasada yinede göze çok hitap eden bir Classic Box Mod. VaporShark bu Mod la ilk DNA30 Modeli ile isim yaparak ve Elektronik Sigara camiasında güven kurarak adımlarını doğru hattı. Önceki Modellerini kullanmadım ancak şu an için son Version olarak bilinen ve her ne kadar isim değişikliği yapmamış olsalarda biz rDNA40 V2 olarak analım bu Cihazı.

   Sadece VW Özeliği bulunan bu Box MOD 1-40 Watt'a kadar güç sağlayabiliyor ve Altın kaplamalı 510 Merkez Pini de yaylı olması bu Cihaza takılacak çoğu Atomizerde sıkıntı yapmayacaktır.

   V2 Son Version rDNA40 Modun bize getirdiği yenilikler;
 -Daha Büyük Ekran
 -Zip Charge - Hızlı Şarj Özelliği
 -Isı Kontrolünde Fahrenheit yanında Celsius Ayarlanabilmesi
 -Ters Pil takıldığında uyarı Sesi
Bunlar VaporShark'ın Web Sitesinde Resmi olarak yayınladığı yenilikler. Evolve Çipsetinde daha Farklı değişiklik yapıldımı bilinmiyor veya yapılmadı.

   Zip Charge adıyla anılan bu Yeni özellik Diğer Box Modlara göre daha hızlı ve Sol tarafta bulunan Resme bakarsak 1 Saat içerisinde Tam Doluma ulaşabileceği belirtilmiş. Ancak Çeşitli Forumlarda ve Elektronik Sigara camiasında bu özelliğin getirdiği bazı sorunlarda ortaya çıkmaya başladı. Yakın zamanda bahsi geçen Sorunun USB bağlantısındaki Kablonun aşırı ısınma sebebi ile Lehimin Kopması veya Çip Setin zarar görmesi gibi yazılar ve Yorumlar okumaya başladım. Benim Önerim bu Cihazı kullanıyorsanız benim yaptığım gibi Pilleriniz için bir harici Şarj Cihazı kullanmak olacak bu şekilde oluşabilecek herhangi bir sorunun önüne geçmiş olursunuz. Ayrıca Cihazın dahili gelen QI alıcısıda mevcut ve herhangi bir Kablosuz Şarj istasyonuna yerleştirdiğiniz anda Cihaz Şarj olmaya başlıyor ve Şarj Aletinin verdiği Akım gücü ile doğru orantılı bir şekilde Şarj olmaya başlıyor. Olurda Cihazınız bozuldu ! Merak etmeyin VaporShark şirketi Cihazlarına sahip çıkan bir Şirket olarak tanınmaktadır ve Kargo Ücretini göz önünde bulundurursak Cihazı içiniz rahat Garantiye gönderebilirsiniz. Genellikle okuduklarım Şirketin en kötü ihtimal Sıfır Cihaz göndermesi olduğundan yanaydı.

rDNA40 Modun veya Evolve DNA40 Çip Setinin bize getirdiği en büyük özellik ISI KONTROLÜ olsa gerek. Bu Elektronik Sigara Dünyasında çok ilgi gördü ve Ni200 diye bilinen ve Saf Nickel olarak adlandıracağımız bu Telin kullanımı ile Cihaz Direnç değişikliklerini gözlemleyerek Coil'ün ısısını tahmin ederek verdiği Volt ve Watt'ı Regle edebiliyor.  Bunun bizim için faydası Örneğin kullandığımız Pamuğun içerdiği Likit azalmaya başlaması ile Coil daha çabuk ısındığından Cihaz hemen gücü azaltıyor ve Pamuğumuzun yanmasını engelliyor bu sayede DRY BURN olarakta adlandırılan Yanık Tadını almıyoruz. Ancak şunu unutmamak gerekirki Ni200 tel ile Coil sarmak biraz daha zor çunki bu Tel çok yumuşak ve ayrıca herşey hazır olduktan sonra Coil'ümüzün oda sıçanlığına gelmesini beklememiz gerekiyor ve tekrar taktığımızda cihaz bize Eski mi Yeni mi Atomizer taktın diye sorduğunda + ya basarak Yeni Coil'ü tanıtmamız gerekiyor bu şekilde rDNA40 yeni Direnci baz alarak doğru ölçümü yapabiliyor aksi halde sıkıntı yaşayabiliyoruz.



   Yakın Zamanda sizlere Ni200 / Nickel Tel ile Isı Kontrolü sağlamak için çeşitli Sarım Videoları hazırlayacam ancak bunlarız zaman aldığını unutamanızı istiyorum.

   Elektronik Sigara Incelemeleri ve Yayınlanan Yeniliklerden anında haberdar olmak istiyorsanız Sağ üst köşede bulunan Yenilikleri Takip Edin kısmına Mail adresinizi bırakabilirsiniz. Mail adresiniz hiç kimseyle baylaşılmayacaktır ve sadece yeni Yayınların bildirimi gönderilecektir.

   Bu kısa bilgileri sizinle Paylaştıktan sonra aslında geriye kalanını 30 DK'lık tarafımca hazırlanan Inceleme Videosuna saklamak istiyorum. Herhangi bir Konu atlamışsam Affola. Ayrıca Sorunuz olursa ister Youtube Sayfasından dilerseniz http://www.vapor-tr.com da bulunan Konusunun altına Yorum bırakabilirsiniz.

Iyı Seyirler Dilerim

İNSANLARA SİGARADAN KURTULMAYA YARDIMCI VE DESTEK OLUN !
Bu Yayını beğendiyseniz Çevreniz ile Paylaşmayı unutmayın !
YAYINLANACAK YENİ YAZILAR E-MAİL ADRESİNİZE GELSİN ! Mail adresiniz kesinlikle kimseyle paylaşılmayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder