Tugboat V2 RDA Damlatmalı Atomizer Inceleme [VIDEO]

   Elimde bulunan Tugboat V2 RDA Damlatmalı Atomizeri geldiği günden beri severek kullanıyorum. Bu ürün Orijinal olmayıp Singapurdan Fasttech sitesinden Satın aldım. Ortalama 9 Dolar Civarında Klon ürünlerine bu şekilde ulaşabiliyoruz. Elektronik Sigara Camiasında ve Bol Buhar Performansı seven Arkadaşlar icin önerilebilecek bir RDA dır.
   Geniş Drip Tip'i sayesinde kolay Damlatma sağlayan bu Atomizer aynı zamanda derin bir
Base'e sahip olduğundan fazladan Likit Damlatmamızı sağlıyor ve bu şekilde sık Dolum gerektirmiyor. Bunun bizim için faydası dışarıda veya sokakta sürekli garip garip bakan gözlerden kurtulmak! Single yani Tek Coil den Dört Coil e kadar Sarım yapabileceğimiz gibi Hava ayarınıda buna göre ayarlayabilmemizi de kolaylaştırıyor.

   

Sarım işine yeni başlayacak arkadaşlara igo-L (Inceleme Linki) den sonra tavsiye edebileceğim bir RDA olduğunuda belirtmek isterim. Her ne kadar ilk kez Sarım yapacak arkadaşlar zorluk çekecek olsada bu tarz içi geniş RDA larda Sarım bir nebze daha kolay oluyor. Benim yayınladığım çeşitli Sarım Tekniklerine buradan ulaşabilirsiniz: Link: SARIM TEKNIKLERI

    Bu RDA için Sarım Videosu çekmedim ancak Sorularınız olacak olursa aşağıdan Yorum bırakabilirsiniz ayrıca bu Cihaz için Sarım Videosu isteyen olursa yakın zamanda bir tane çekebileceğimi belirtmek isterim.

    Elektronik Sigara Incelemeleri ve Yayınlanan Yeniliklerden anında haberdar olmak istiyorsanız Sağ üst köşede bulunan Yenilikleri Takip Edin kısmına Mail adresinizi bırakabilirsiniz. Mail adresiniz hiç kimseyle baylaşılmayacaktır ve sadece yeni Yayınların bildirimi gönderilecektir.

Iyı Seyirler Dilerim

İNSANLARA SİGARADAN KURTULMAYA YARDIMCI VE DESTEK OLUN !
Bu Yayını beğendiyseniz Çevreniz ile Paylaşmayı unutmayın !
YAYINLANACAK YENİ YAZILAR E-MAİL ADRESİNİZE GELSİN ! Mail adresiniz kesinlikle kimseyle paylaşılmayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder