510 Torch Kalem Tipi Pürümüz [VIDEO]

Kalem Tipi Pürümüz 510-Torch

Deneyimli Elektronik Sigara kullanıcıları kesinlikle bir Pürümüze sahip olamaları gerekir. Bir çakmakta aynı işi yapar aslında ama Pürümüz her zaman daha iyidir. Bu Vide İncelememde sizlere kendimin severek kullandığım ve Chin den aldığım "510 Torch" Modelini kısaca Tanıtmak istedim. Kalem Tipi olması ve açılabilir ayak standı bulunması bir artısıdır. Aynı Zamanda üzerinde birkaç ayar da bulunmaktadır.

Pürümüz Nerede Kullanılır

Pürümüzler Elektronik Sigaranın yenilenebilir Atomizerinin yani RDA veya RTA'nın Coil (Rezistans Telini) hazırlamakta kullanılır. Kalın tel kullanıyorsak telimizi öncelikle yüksek ısıya maruz bırakarak hem daha yumuşak kıvama getirebilir ve aynı zamanda üzerinde mevcut ise Üretim aşamasında kalan maddeleri temizler.



Önemli Bilgiler

Pürümüz kullanırken kesinlikle çok dikkatli olmanız gerekir lakin Cihaz çalışır durumda elinizden düşer ise yangın çıkarabilirsiniz. Ayrıca Telimizi veya Silicamızı Isıya maruz bırakırken ısındığını unutmamalı ver herhangi bir yere koymadan veya ellemeden soğumasını beklemeliyiz.

Video İçeriği

Aşağıda bulunan Videoda sizlere kısaca benim kullandığım 510 Torch Model Pürümüzü tanıtmak istedim. Almayı düşünen arkadaşlar için bir örnek Cihaz olabilir.

İNSANLARA SİGARADAN KURTULMAYA YARDIMCI VE DESTEK OLUN !
Bu Yayını beğendiyseniz Çevreniz ile Paylaşmayı unutmayın !
YAYINLANACAK YENİ YAZILAR E-MAİL ADRESİNİZE GELSİN ! Mail adresiniz kesinlikle kimseyle paylaşılmayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder