E-Sigara Örnek Rezistans Telleri [VIDEO]

   Elektronik Sigara kullanıcıları eğer hazır Coil kullanmıyorlarsa tekrar Sarılabilir RDA ve RTA tarzı Atomizer'leri kendileri sarabilirler. Her ne kadar uğraş istesede ve kimine ilk başta zor gelecek olsada göründüğü kadar zor değil ve bir çok Elektronik Sigara kullanıcısı kendi sarımlarını geliştirmek için sürekli farklı teller ile değişik sarım teknikleri geliştirip denemektedirler.  Bunun için çeşitli üreticilerin çeşitli Malzemeler kullanarak farklı ebatlarda teller mevcuttur.
Benim bu Video'da kısaca Tanıtmak istediğim Teller Elektronik Sigara camiasında sevilerek kullanılan ve Americada üretilen TEMCO Markalı Teller'dir.
   Çeşitli Sarım Teknikler Videoları için Link: Sarım Teknikleri [VIDEO]



Genelikle kullanılan Tel kalınlıları 0,32 mm ile 0,40 mm arasıdır. Bu kalınlık ile fazla Tur sararak düşük ohm elde edebilirsiniz ve daha fazla alan oluştuğu için daha fazla Buhar Performansı alırsınız. Unutmamanız gerekir ki herkesin ağız tadı farklıdır ve kimisi örneğin 0,32 mm Tel ile 2mm çapında 9 Tur = ortalama 1,8 ohm dirençte çok memnun iken bir başkası daha farklı Sarım ile daha memnun kalabilir bu yüzden yeni başlıyorsanız size önerim yılmadan size uyan Sarım Tekniğini bulmak ve doğru Likiti kullanmaktır.
   Sizlere Tavsiyem Sardığınız Coil'ün tüm Bilgilerini bir yere Not almanız ve kullandıkça yanına düşüncelerinizi yazmanız. Bu sayede daha sonra Not'larınıza bakarak hangi Sarımdan memnun kaldığınızı görebilir ve tekrar aynı tarzda sarım yapabilirsiniz.
İNSANLARA SİGARADAN KURTULMAYA YARDIMCI VE DESTEK OLUN !
Bu Yayını beğendiyseniz Çevreniz ile Paylaşmayı unutmayın !
YAYINLANACAK YENİ YAZILAR E-MAİL ADRESİNİZE GELSİN ! Mail adresiniz kesinlikle kimseyle paylaşılmayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder