Nitecore D2 Digital Pil Şarj Cihazı [VIDEO]

   Genelikle Elektronik Sigara kullananlar eğer eGo tarzı Batarya kullanmıyorlarsa Yüksek Drenajlı ve mAh'lı Piller kullanmak zorundalar. Kullanılan en yaygın Pil tipleri 18350, 18490, 18500 ve 18650 dir. Bunlar genelikle bir çok MOD ile uyumludur ancak büyük Pil olsun küçük Pil olsun eninde sonunda Şarj edilmeleri gerekmektedir ve ben genelikle MOD'da dahili USB şarj gibi soket bulunsada ne olur ne olmaz bunu kullanmayıp Pilinizi harici bir Şarj Cihazı kullanarak Şarj etmenizdir.
   Bunun sebebi MOD'lar çok nadir de olsa aşırı ısınarak Devreye zarar verebiliyor ve eğer rDNA40 gibi bir Box-MOD kullanıyorsanız verdiğiniz 189 Dolar civarı Para boşuna gidebilir. Elektronik Sigara kullananlar genelikle fazla Pil bulundurarak bunlar sırayla kullanırlar.

   Eğerki sizde örneğin benim gibi Box-MOD kullanarak 1 adet 18650 Pil Cihaz içinde ve 2 adet de yedek taşıyorsanız bu Pillerin üzerine 1,2,3... vs. numara yazarak sırasını Takip edebilirsiniz bunu yaparak tek bir Pil üzerinde yoğunlaşmamış olursunuz ve eşit olarak kullanırsınız.



Gelelim Şarj Cihazına. Elektronik Sigara'ların Piller genelikle sadece En ve Boy olarak değil mAh ve çıkış güçleri de farklıdır ve 4.2 Volt durlar. Pu Pilleri Şarj edebilmek için Normal Kalem AA veya AAA Pilleri Şarj ettiğimiz Cihazları kullanamıyoruz. Daha öncede EFEST Markasının 4'lü bir Şarj Cihazını sizlere tanıtmıştım Link: Efest LUC V4 Pil Şarj Cihazı [VIDEO]
Bu Video'da sizlere Nitecore D2 Digital Şarj Cihazını tanıtmak istedim. Her iki Markada Elektronik Sigara Camiasında sevilerek kullanılıyor ancak çeşitli Forumlardaki Anketlere bakılırsa NITECORE önde gidiyor. Benim bu Cihazı tercih etme sebebim 2 Slot yani 2 Pil Yuvalı olması ve bi önceki Modele göre Digital göstergeye sahip olması.


Cihazın Detaylı Görselleri için aşağıda eklediğim ve tarafımca hazırlanan Video'yu izleyebilirsiniz!


İNSANLARA SİGARADAN KURTULMAYA YARDIMCI VE DESTEK OLUN !
Bu Yayını beğendiyseniz Çevreniz ile Paylaşmayı unutmayın !
YAYINLANACAK YENİ YAZILAR E-MAİL ADRESİNİZE GELSİN ! Mail adresiniz kesinlikle kimseyle paylaşılmayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder